Epurare apa

Apele uzate menajere sunt rezultatul utilizarii apei potabile pentru satisfacerea nevoilor gospodaresti și de igiena din cadrul unei locuințe, bucarie, toalete, dușuri și bai. Consumul unei persoane se estimeaza la circa 80-200 litri/zi, in funcție de gradul de confort. In situatia in care nu sunteți conectați la un sistem centralizat de canalizare, Romstal va recomanda soluțiile de epurare de la Valrom, soluții produse integral in Romania.

Versatilitate
Echipamentul poate fi livrat atat ca instalatie gata de folosit sau poate echipa bazine existente, din materiale plastice sau beton
Performanţă crescută
Randament de epurare biologic de peste 95%
Uşor de montat
Echipamentele, preasamblate şi bazinul din material plastic pot fi montate cu uşurința
Lucrări minime de mentenanţă
Necesita un numar minim de operatii de intreținere iar intervalul de timp la care este necesara vidanjarea este de cca 2-3 ani
Consum minim de energie
Unitatea detecteaza automat lipsa de apa in alimentare și trece in regim de “vacanța”.

  • stațiile sunt complet echipate, uşor de montat, gata de utilizare
  • apa epurată indeplineşte cerintele legislatiei in vigoare
  • eficiența mare, apa epurata clara, fara miros, care poate fi deversata in ape
  • curgatoare sau direct in sol permeabil
  • durata mare de viața
  • inspecție rapida și etanșa.

Stație de pompare complet automatizată, utilizata ca punct de colectare şi pompare a apelor uzate şi/sau a apelor pluviale din zonele aflate sub nivelul reţelelor de canalizare interioară, pentru: subsoluri tehnice, garaje subterane demisoluri, beciuri, pivnite, crame etc. Stație de pompare automatizata, destinată colectării și pomparii apelor uzate provenite din cladirile rezidentiale cu subsol tehnic, a carei conducta interioara de evacuare se afla sub nivelul rețelei exterioare de canalizare. Ea reprezinta totodata și soluția profesionala ce permite reamenajarea subsolului cladirilor individuale in scopul folosirii optime a acestora.

SEPARATOR DE GRASIMI

Utilizat pentru separarea și indepartarea uleiului și a grasimilor din apele uzate evacuate in sitemele de canalizare, pentru a evita colmatarea conductelor, corodarea şi mirosul neplăcut.

REZERVOARE PENTRU APA

Rezervoarele reprezintă soluţia ideală pentru stocarea apei destinate uzului menajer, apei provenite de la ploi sau pentru combaterea incendiilor.

  • rezistența mecanica și stabilitate
  • siguranța in exploatare