Tratare si colectare apă

Filtrarea apei – o soluţie sănătoasă şi eficientă Filtrele de apă pentru uz casnic imbunăţesc considerabil calitatea apei potabile şi elimină riscurile unor imbolnaviri acute sau a unor intoxicații pe termen lung, imbunătățind toți parametrii apei prin eliminarea clorului, turbidității, paraziților, poluanților etc.

Compania GEL, Nr. 1 in Italia, produce aparate și produse chimice pentru tratarea apei de peste 25 de ani , pe baza unui proces continuu de cercetare tehnologica a materialelor, propunand soluții complete pentru orice instalații civile, domestice și industriale

 

  • Elimina mineralele daunatoare organismului
  • Indicate pentru apa din reţeaua publică
  • Imbunatațesc gustul apei

Depura 700, 1000, 3000

Filtre pentru apă folosite in instalații civile, tehnice și industriale. Are un cartuș lavabil din diferite materiale, din inox, din polipropilena sau din fire infașurate care rețin impuritați intre 5-90 microni. Gama de filtre au diametre cuprinse intre 12-1.

 

Depura Matic si Automatic

Sunt filtre cu capete din bronz sau polipropilena, folosite in instalații domestice, industriale, uz tehnic și potabil. Cu Depura Automatic se poate programa intervalul pentru procesul de spalare al filtrului fara intervenție. Depura Matic se curața manual. Cele doua modele de filtre au cartusul din otel inox de 95 microni. Diametrul filtrelor este intre 34 si 2.

 

Depura Cyclon

Aceste filtre permit reținerea particulelor de nisip sau a altor corpuri solide prezente in apă. Filtre pentru utilizarea civila, tehnica şi industriala. Cartuşul filtrant de 90 microni este lavabil din inox şi se curața prin efectul de cyclon prin deschiderea unui robinet de pe pahar.
Au capetele fie din bronz fie din polipropilena, iar paharele din material plastic sau inox. Diametrul filtrelor este intre 12- 2.

Suntem preocupaţi de apa pe care o bem.

Cautăm solutii pentru ca fiecare dintre noi sa poata bea apa de calitate. Canile Aquaphor sunt comod de utilizat atat la domiciliu, cat şi la birou. Datorită sorbentului unic de ultimă generaţie pe care il conţine, modulul de filtrare universal nu doar purifică cu siguranța apa pe intreaga durată de funcţionare, dar și inlătură duritatea excesivă a apei.

Dedurizarea – necesară in fiecare casă

Scopul dedurizării este acela de a elimina sărurile de calciu și magneziu care produc duritatea apei și inlocuirea lor cu săruri de sodiu, care sunt mult mai solubile și au un nivel minim de depuneri sau cruste in instalaţii.

Dacă analiza apei pe care o utilizați reflecta o duritate mai mare de 15 grade franceze se recomanda instalarea unui dedurizator, aparat care, prin intermediul unor rașini speciale reține sarurile de calciu şi de magneziu, eliminand astfel duritatea in exces. Sistemele de dedurizare de la Romstal reprezinta soluția definitiva la problema calcarului. Dedurizatorul este alcătuit dintr-un recipient pentru rășini, un recipient pentru sare (necesara pentru regenerarea periodica a rașinilor) și o vana hidropneumatica care, fiind comandata de un timer programator, efectueaza ciclurile de spalare necesare pentru a menține funcționalitatea eficienta a aparatului. De asemenea, pentru o utilizare facila, dedurizatoarele sunt echipate, la alegere, cu timere programatoare.

  • Cea mai buna soluție pentru eliminarea calcarului
  • Dedurizarea apei confera o durata mare de viața a aparatelor electrocasnice (mașini de spalat, de preparat cafea etc)
  • Ușurința in montaj și utilizare

Un sistem POE (point of entry) de stocare, filtrare și pompare
a apei potabile pentru locuința dumneavoastra.

AquaPURA a fost proiectat pentru a asigura necesarul de apa potabila pentru intreaga familie, in condiții de siguranța. Pentru aceasta, rezervorul de stocare cu o construcție multistrat şi cu protecţie antibacteriană pe bază de Ag activ a fost completat cu sisteme de filtrare Acesta foloseste tehnologia cu ioni de argint dezvoltata de Valrom pentru a impiedica dezvoltarea microflorei in rezervorul de stocare. Sistemul necesita operații minime de mentenanța si poate asigura o apa mai sigura și mai curata pentru perioade indelungate.

100% sănătos pentru tine

Protecţie antimicrobiană

Nu modifică calitațile organoleptice

Non-toxic, non-alergic

Livrat cu elemente de conectare

Strat exterior din polipropilenă cu rezistența mecanica