Cazi de baie

Camera de baie a devenit un spatiu caruia designerii si producatorii de obiecte sanitare ii acorda o foarte mare importanta. Fie ca vorbim despre utilitate, design sau calitatea materialelor, cazile oferite de Romstal raspund celor mai exigente cerinte. Chiar daca alegem cazi patrate, rotunde sau pe colt, din material acril sau compozit, simple sau cu hidromasaj, cada ramane obiectul principal al oricarei bai.

 

 

Căzile cu hidromasaj Belform aduc armonia elementelor naturale in universul bailor. Belform creeaza un spaţiu ca un nucleu de energie, unde să vă refaceţi zilnic forţele. Apa şi aerul, reunite in sistemele de hidromasaj Belform, se remarcă prin fluiditatea formelor şi prin potenţialul de integrare facila in locuinţa dvs. Căzile Belform pot fi echipate la cerere, in funcţie de modelul ales, cu diferite variante de hidromasaj.

Din 1980, o poveste de succes bazata pe creşterea valorilor functionale si estetice şi pe o relaţie echilibrată cu mediul inconjurător, au condus Ceramica Globo spre a deveni un lider in industria obiectelor sanitare ceramice.