Obiecte sanitare

In functie de preferinte, de conceptul baii si dimensiunea spatiului ce urmeaza sa fie amenajat, se poate opta pentru obiecte sanitare din materiale naturale, cum ar fi marmura sau granitul, materiale compozite, sticla sau ceramica.

Pentru eficientizarea spatiului, lavoarele simple sau duble pot fi incastrate in module cu finisaje inovatoare: suprafete glossy, lemn, piatra etc. De peste 100 de ani ofera produse sanitare inovatoare. Combinand tehnologia inovatoare cu designul exceptional, produsele Ideal Standard sunt potrivite pentru toate spatiile de baie , locuinte, cladiri comerciale si institutionale.

 

 

 

100 de ani de traditie.Suntem gata să continuam pentru a stabili noi standarde in al doilea secol al istoriei noastre. Keramag va crea valori durabile

 

 

Adaptabilitate.

Functionalitate.

Design.

Sub semnatura Ceramica Globo, colectiile de obiecte sanitare incalca regulile de conventionalitate ale designului interior, transformand baia intr-un sistem dinamic, dominat de abordarea sofisticata a contrastelor si de stilul italian modern.

Unul dintre factorii de succes pentru Villeroy  Boch este cultura inovatiei. Istoria de peste 260 de ani a companiei, a permis acesteia de a se reinventa pentru a da impulsuri decisive atat brandului cat şi pieţelor in domeniu.