Incalzire in pardoseala

Incalzire prin pardoseală

  • Soluția potrivită pentru orice proiect
  • Durata de viaţă de min. 50 de ani
  • Ideal pentru case noi sau aflate in renovare
  • Instalare simplă şi rapidă
  • O soluţie completă dintr-o singură sursă

Cu o experiența de 100 de ani, Uponor este lider in furnizarea sistemelor de incalzire, racire și alimentare cu
apa din intreaga lume.

Alegeți oricare din sistemele noastre de incalzire prin pardoseala și beneficiați de o soluție sigura, convenabila și accesibila.

Soluțiile UPONOR şi DANFOSS de la Romstal pot fi utilizate cu succes in apartamente, case sau spații de birouri.

 

Confort invizibil
Caldura radiata de sistemul de incazire prin pardoseala acționeaza direct asupra corpului uman fara sa incalzeasca mai intai aerul din incapere. Rezultatul: același nivel de confort dar cu o temperatura a incaperii cu 2 grade C mai scazuta și cu influențe benefice asupra sanatații dvs – mai cald la picioare și mai rece in zona capului, exact așa cum are nevoie corpul uman. In acelaşi timp, lipsa caloriferelor oferă oportunităţi nelimitate de decorare şi mobilare a căminului dvs.
Eficienţă
Incălzirea prin pardoseală este net superioară incălzirii clasice. Economia de energie și reducerea costurilor de intreținere cu pana la 12% in comparație cu sistemele convenționale sunt elemente decisive in favoarea acestei soluţii.
Diversitatea soluţiilor
Prin diversitatea soluţiilor oferite de Romstal, incălzirea poate fi proiectată pentru orice tip de planşeu sau orice pardoseală finită (marmură, piatră naturală, gresie, parchet laminat, parchet stratificat, duşumea, linoleum, mochetă etc).
Durată lungă de viată a sistemelor
țevile din plastic și cele multistrat au o inaltă flexibilitate şi rezistenta mecanica, acestea rezista la presiune inaltă, oferind un maximum de siguranța şi fiabilitate, şi reducand la minimum costurile de intreținere.

 

Iarna nu-i ca vara !

Scapați de grija neplacerilor cauzate de gheața sau zapada abundentă cu noile sisteme de degivrare de la Danfoss.

Danfoss este una dintre cele mai mari companii industriale din Danemarca, lider în cercetare, dezvoltare și producție, comercializare și service pentru componente mecanice și
electronice.

Siguranţa inainte de toate

O iarnă grea aduce intotdeauna cu ea probleme și disconfort. Un ger care vine pe nepregătite va cauza probleme oamenilor, traficului și clădirilor. Pentru a mentine suprafețele exterioare curate de gheată şi zăpadă, sunt folosite resurse importante pentru imprăștierea sării, nisipului sau a altor substanțe. Aceste operații nu consumă doar bani și timp, dar sunt și dăunătoare mediului. Mai important este faptul că de multe ori, in zonele cu probleme, este imposibil să se inlăture efectele neplăcute ale iernii folosind metodele tradiționale.

Soluţia corectă pe termen lung

Folosirea sistemului de cabluri incălzitoare Danfoss pentru topirea gheții și zăpezii, precum și pentru asigurarea protecției impotriva inghețului, este o soluție permanentă și complet automatizată la problemele create de anotimpul rece. Toate produsele Danfoss sunt caracterizate de o maximă flexibilitate, astfel incat pot fi folosite pentru o gamă largă de materiale de acoperire: asfalt, beton, plăci ceramice, pavele și chiar iarbă. Astfel aceste suprafețe vor fi permanent sigure pentru circulație, oferind protecție optimă pietonilor și autovehiculelor.

Sistemele Danfoss protejează impotriva gheţii şi zăpezii zone precum:

– Acoperisuri
– Dolii
– Jgheaburi si burlane
– Drumuri
– Parcări
– Rampe auto
– Alei pietonale
– Terase circulabile
– Terenuri sportive
– Trepte
– Antene
– Sisteme de conducte

Costuri Mici
Cel mai eficient sistem din punct de vedere al cantității de caldură (gigacalorie /iarnă) consumate, ceea ce inseamnă un sistem economic şi avantajos. De asemenea, costul de instalare şi de operare al instalației este surprinzator de mic fața de alte sisteme.
Fiabilitate Maximă
Montand un sistem de degivrare in zonele de acces aţi rezolvat orice problema legata de alunecare sau derapare pe timpul iernii. Rezistența la temperaturi extreme +400 C / – 500 C. Garanție 10 ani pentru cablurile incalzitoare.

Instalare rapidă
Instalare rapida, standardizata, nu rugineşte şi nu polueaza mediul inconjurător.

Comandă Automatizată
Folosind termostate și senzori exteriori de temperatura şi umiditate ofera pornire / oprire automata, economisind energia la maxim!