fbpx

Obiecte sanitare

In functie de preferinte, de conceptul baii si dimensiunea spatiului ce urmeaza sa fie amenajat, se poate opta pentru obiecte sanitare din materiale naturale, cum ar fi marmura sau granitul, materiale compozite, sticla sau ceramica.

Pentru eficientizarea spatiului, lavoarele simple sau duble pot fi incastrate in module cu finisaje inovatoare: suprafete glossy, lemn, piatra etc. Combinand tehnologia inovatoare cu designul exceptional, produsele Ideal Standard sunt potrivite pentru toate spatiile de baie , locuinte, cladiri comerciale si institutionale.

100 de ani de traditie!

Suntem gata să continuam pentru a stabili noi standarde in al doilea secol al istoriei noastre. Keramag va crea valori durabile.

Adaptabilitate. Functionalitate. Design.

Sub semnatura Ceramica Globo, colectiile de obiecte sanitare incalca regulile de conventionalitate ale designului interior, transformand baia intr-un sistem dinamic, dominat de abordarea sofisticata a contrastelor si de stilul italian modern.

Unul dintre factorii de succes pentru Villeroy Boch este cultura inovatiei.
Istoria de peste 260 de ani a companiei, a permis acesteia de a se reinventa pentru a da impulsuri decisive atat brandului cat şi pieţelor in domeniu.

O nouă generaţie de vase WC fără ramă de spălare

Tehnologii inovative care reduc consumul de apăşi fac intreţinerea foarte uşoară.

Villeroy& Boch DirectFlush

Un sistem inteligent de ghidare a apei permite clatirea eficienta a vasului cu doar 3-4.5l de apa. Marginea WC-ului este complet glazurata şi deschisă, curatarea fiind deosebit de usoara si eficienta.

Keramag Rimfree

Vasul de toaleta Rimfree Keramag este dotat cu un sistem de clatire patentat (nu are rama de spalare) care asigura curaţarea eficienta şi confera vasului un design ultraigienic.

Ideal Standard Aquablade

Vasul wc are un canal integrat in partea superioară prin care se distribuie apă in 2 jeturi concentrice puternice care curg in cascadă pe lateralele vasului, spălind toată suprafaţă. Doar 3/4,5l de apă sunt suficienţi pentru o curătare eficientă.

Cersanit Clean On

Sistem de clătire inovativ. Datorită formei ergonomice, curbate a ajutajului de evacuare, debitul de scurgere a apei este mai puternic, eliminand in profunzime toată murdăria și lăsand vasul curat și improspătat.