fbpx

Pompare si canalizare

POMPE

Pompele pot fi folosite in instalaţii de incălzire, ventilare, aer condiţionat, apă fierbinte sau apă rece, apă reziduală menajeră, alimentare din puţ sau sisteme ce utilizează energia neconvenţioanală (in special, panouri solare).

AVANTAJE:

 • Rezistența sporita la uzura și coroziune
 • Randament crescut
 • Instalare și reglare uşoară
 • Protecție incorporata
 • Proiectate pentru a fi utilizate in game variate de aplicații

DOMENII DE APLICARE:

Recirculare apă și sisteme de incălzire

Consum redus de energie și performanța tehnologica. Caldura agreabila in toate camerele creeaza o ambianța placuta in interiorul oricarui camin. Pompele DAB pentru incălzire au clasa de eficienţă energetică A și sunt ideale pentru un confort termic desavarșit.

Sisteme de pompare de mari dimensiuni

Grupurile de pompare sunt ansambluri de pompe montate in sistem hidrofor, special concepute pentru a satisface o gamă largă de aplicaţii rezidentiale, industriale și agricole.

Sisteme de alimentare cu apă

Acolo unde presiunea minima a apei din rețeaua publica nu este suficienta, gasirea unei variante alternative de pompare vă ajuta sa optimizați alimentarea cu apă. Pompele și hidrofoarele DAB sunt ideale pentru irigații, gradinarit, ridicarea presiunii in instalații, livrarea apei subterane in sisteme de distribuție a apei.

CANALIZARE DE INTERIOR DIN POLIPROPILENA

Un sistem complet de canalizare interioară cuprinde tubulatură, fitinguri, sifoane și accesorii necesare realizarii instalației interioare de scurgere, indiferent de complexitatea traseului. Atunci cand trebuie să realizăm sau să refacem un sistem de canalizare interioară este necesară găsirea unor soluții care sa permita realizarea rapida, sigura și ușoara a traseelor de canalizare.
Izolaţia acustică a sistemului de canalizare este un aspect foarte important, de aceea, va recomandam sistemele fonoabsorbante de la Valsir. Țevile SILERE sunt fabricate dintr-un material special ce garantează o reducere maximă a nivelului de zgomot in orice instalație.

 

 • O gamă largă de diametre de la 50 – 160 mm,
 • Ușurința in instalare, fara echipament special,
 • Rezistența la temperaturi inalte de pană la 95℃,
 • Ușor de conectat cu alte sisteme de evacuare din fonta, PP sau PVC

SIFOANE PENTRU SCURGERE IN PARDOSEALA

Pentru a completa sistemul de țevi de evacuare, Romstal ofera o gama diversificata de sifoane şi fitinguri speciale. Disponibile in diverse diametre, sifoanele sunt potrivite pentru toate tipurile de instalații. Sistemele Viega Visign şi Advantix au un design deosebit şi sunt fabricate din materiale de inaltă calitate. De la configurarea fără restricții a băilor, pană la scurgeri in pardoseala pentru cladiri şi terminand cu scurgerile de terasă sau acoperişuri.

TEVI SI FITINGURI DIN PP

Un avantaj foarte important al tubulaturii și fitingurilor PP este acela conferit de rezistența mecanica foarte buna, atat la temperaturi ridicate cat şi la cele foarte scăzute ale fluidului de lucru sau ale mediului.

 • Rezistența sporita la temperaturi inalte și abraziune
 • Intreținere ușoara a tuturor parților componente
 • Posibilitatea extinderii sistemului și conectare facila la alte sisteme de conducte
 • Extrem de ușor de montat: nu sunt necesare echipamente sau scule speciale