fbpx

Tratare si colectare apă

Consideram, de cele mai multe ori, ca apa de la robinet este, invariabil, curata si filtrata. Nimic mai neadevarat. Poti testa acest lucru lasand un pahar de apa cateva ore sau o zi intreaga si vei vedea ce se decanteaza pe fundul acestuia. Toate aceste impuritati pot fi usor indepartate cu ajutorul unui filtru de apa pentru apa rece care retine nisipul, particule de rugina sau alte particule indisolubile.

Riscul este mai mare atunci cand este folosita apa extrasa dintr-un put de adancime, daca instalatia prin care circula apa este veche si afectata de rugina sau apa nu trece printr-o statie de dezinfectie si purificare. Un filtru mecanic nu elimina substante dizolvate, insa filtreaza cu succes particule de pana la 5 microni, in functie de tipul de cartuse filtrante folosite. La noi gasesti numeroase modele de filtre apa potabila precum si accesoriile necesare.

Daca vrei sa filtrezi apa de la fantana sau apa cumparata la bidon de plastic, poti cumpara un filtru tip cana cu filtrare mecanica si antibacteriana. Cumpara cu incredere si beneficiaza de gama noastra larga de oferte pentru a consuma apa cat mai curata si sanatoasa.

Suntem preocupaţi de apa pe care o bem.

Cautăm solutii pentru ca fiecare dintre noi sa poata bea apa de calitate. Canile Aquaphor sunt comod de utilizat atat la domiciliu, cat şi la birou. Datorită sorbentului unic de ultimă generaţie pe care il conţine, modulul de filtrare universal nu doar purifică cu siguranța apa pe intreaga durată de funcţionare, dar și inlătură duritatea excesivă a apei.

Dedurizarea – necesară in fiecare casă

Scopul dedurizării este acela de a elimina sărurile de calciu și magneziu care produc duritatea apei și inlocuirea lor cu săruri de sodiu, care sunt mult mai solubile și au un nivel minim de depuneri sau cruste in instalaţii.

Dacă analiza apei pe care o utilizați reflecta o duritate mai mare de 15 grade franceze se recomanda instalarea unui dedurizator, aparat care, prin intermediul unor rașini speciale reține sarurile de calciu şi de magneziu, eliminand astfel duritatea in exces. Sistemele de dedurizare de la Romstal reprezinta soluția definitiva la problema calcarului. Dedurizatorul este alcătuit dintr-un recipient pentru rășini, un recipient pentru sare (necesara pentru regenerarea periodica a rașinilor) și o vana hidropneumatica care, fiind comandata de un timer programator, efectueaza ciclurile de spalare necesare pentru a menține funcționalitatea eficienta a aparatului. De asemenea, pentru o utilizare facila, dedurizatoarele sunt echipate, la alegere, cu timere programatoare.

- Cea mai buna soluție pentru eliminarea calcarului
- Dedurizarea apei confera o durata mare de viața a aparatelor electrocasnice (mașini de spalat, de preparat cafea etc)
- Ușurința in montaj și utilizare

Un sistem POE (point of entry) de stocare, filtrare și pompare
a apei potabile pentru locuința dumneavoastra.

AquaPURA a fost proiectat pentru a asigura necesarul de apa potabila pentru intreaga familie, in condiții de siguranța. Pentru aceasta, rezervorul de stocare cu o construcție multistrat şi cu protecţie antibacteriană pe bază de Ag activ a fost completat cu sisteme de filtrare Acesta foloseste tehnologia cu ioni de argint dezvoltata de Valrom pentru a impiedica dezvoltarea microflorei in rezervorul de stocare. Sistemul necesita operații minime de mentenanța si poate asigura o apa mai sigura și mai curata pentru perioade indelungate.

100% sănătos pentru tine

Protecţie antimicrobiană

Nu modifică calitațile organoleptice

Non-toxic, non-alergic

Livrat cu elemente de conectare

Strat exterior din polipropilenă cu rezistența mecanica