fbpx

Cazi de baie

COMBINATIA PERFECTA INTRE CALITATE, DESIGN SI STIL ESTE ACCESIBILA IN ORICE BAIE ROMSTAL

Camera de baie a devenit un spatiu caruia designerii si producatorii de obiecte sanitare ii acorda o foarte mare importanta. Fie ca vorbim despre utilitate, design sau calitatea materialelor, cazile oferite de Romstal raspund celor mai exigente cerinte.

Chiar daca alegem cazi patrate, rotunde sau pe colt, din material acril sau compozit, simple sau cu hidromasaj, cada ramane obiectul principal al oricarei bai.

Căzile cu hidromasaj Belform aduc armonia elementelor naturale in universul bailor. Belform creeaza un spaţiu ca un nucleu de energie, unde să vă refaceţi zilnic forţele. Apa şi aerul, reunite in sistemele de hidromasaj Belform, se remarcă prin fluiditatea formelor şi prin potenţialul de integrare facila in locuinţa dvs. Căzile Belform pot fi echipate la cerere, in funcţie de modelul ales, cu diferite variante de hidromasaj.

Încă din 1748, de la înființarea sa, Villeroy & Boch, a reușit să îmbine eleganța desăvârșită cu design-ul inovator și calitatea de necontestat, astfel încât a devenit o marcă a unui stil de viață distins. Villeroy & Boch este unul dintre brand-urile cele mai strâns legate de cultura europeană, reușind să evolueze de-a lungul timpului fără să piardă specificul identității europeane.

100% realizate în Italia

Filozofia de producție a companiei Novellini se bazează pe o înțelegere a nevoilor reale ale clienților, cu scopul de a oferi pieței cea mai bună experiență din toate punctele de vedere.