fbpx

Gresie si faianta

ROMSTAL ofera o gama variata de placi ceramice atat de interior cat si de exterior potrivite oricarui ambient.

Placile de gresie, faianta, decor si mozaic se caracterizeaza prin calitate si inovatie.

Principalele proprietati estetice ale placilor ceramice sunt:

Formatul – Culoarea – Designul

Pamesa Ceramica își propune să fie lider de referință în proiectarea, fabricarea și comercializarea produselor ceramice care să satisfacă nevoile clienților și să garanteze un excelent daprort calitate/design/pret.

In afara de a satisface cerintele estetice si functionale, placile ceramice devin parte integranta dintr-un ambient. Mai mult decat atat, placile ceramice au un impact vizual semnificativ asupra mediului in care sunt instalate.

Gardenia Orchidea a fost fondată in 1961 şi, in decurs de caţiva ani, a devenit lider pe piata de ceramica din Euriopa. Cu o prezenta in peste 120 de ţări din intreaga lume acum grupul se poate lauda cu o foarte buna imagine de brand ceea ce ii permite o strategie de pozitionar e axata pe produse highend.

UNDEFASA, producator de placi ceramice pentru pentru proiecte rezidențiale și comerciale, care ajung să fie utilizate în locuințe, întreprinderi și spații publice din întreaga lume. UNDEFASA reprezinta traditia si pasiunea pentru placile ceramice de calitate.

IBERO manifesta o preocupare constanta privind încorporarea de noi tehnologii pentru a crea modele care îmbunătățesc și inovează propunerile actuale adaptate tendințelor avangardiste, dezvoltarea de noi procese și tehnici de producție ecologice.

Noi produse, tehnologii inovatoare, cercetare și dezvoltare, calitate, design și respect pentru mediul înconjurător: acestea sunt valorile care au condus Rondine și care continuă să ne arate drumul spre viitor.

Filozofia APARICI se reflecta in valorile calitatii, muncii, inovatiei si experientei.

APARICI