fbpx

Rezervoare Wc

Rezervoare ingropate

Rezervorul de WC încastrat este de departe o soluție mult mai elegantă, sigură și interesantă pentru dotarea băii. Acesta este menit să ofere performanțe impresionabile și un confort mult îmbunătățit spre deosebire de rezervoarele aparente clasice.

Mecanismul rezervorului nu este vizibil, ceea ce înseamnă un aspect estetic cu totul deosebit pentru încăperea de baie. Un astfel de rezervor ne permite să experimentăm mai multe stiluri pentru amenajarea băii și să optăm pentru mai multe variante de decor.

Nu trebuie să ne limităm la alegeri banale, fără nici un farmec pentru a decora baia. Rezervorul ocupă puțin spațiu, dar cu toate acestea reprezintă atracția principală a băii. Montarea acestuia se realizează ascuns, în spatele unui perete, însă va impresiona prin modul de a crea funcționalitate băii.

Rezervorul încastrat este destinat utilizării împreună cu vase de toaletă suspendate. Astfel se economisește foarte mult spațiu, iar în plus este asigurat un grad înalt de igienă. Sistemul de tragere a apei cu rezervor încastrat este perfect pentru orice tip de baie, fiind ideal și pentru băile publice.