fbpx

Autovehicule si autoturisme

Companie cu tradiţie în domeniul auto – membră a Grupului Romstal, a deschis prima sucursală la Constanţa în anul 1996, find urmată de oraşele Sibiu şi Bucureşti. În acest moment deţine în portofoliu un număr de 7 sucursale, un loc aparte avându-l cea din Bucureşti-Chitila care este cea mai mare din România.

Începând din anul 2001, Autoklass a devenit centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, în prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsă reţea la nivel naţional, specializat în comercializarea autoturismelor şi autovehiculelor comerciale uşoare Mercedes-Benz, precum şi oferirea de servicii post-vânzare conform standardelor brandului reprezentat.
Având un număr de peste 300 angajaţi, societatea investeşte permanent în programe de training atât pentru consultanţii de vânzări, cât şi pentru personalul din cadrul departamentului aftersales.

Toate centrele Autoklass sunt certificate de către Mercedes-Benz România, serviciile post-vânzare reprezentând o latură foarte importantă în ceea ce priveşte politica de business a companiei.
De asemenea, sunt oferite servicii de mentenanţă a autovehiculelor 24/24h, transport, call center, rent a-car.

Mercedes-Benz Service 24h

Serviciul Mercedes-Benz Service 24h este pregătit să vă ofere asistenţă rapidă, profesionistă, zi şi noapte.
În cazul unei pene tehnice sau probleme de pornire pe traseu, Mercedes-Benz Service 24h este prezent să vă ajute oriunde în Europa. Centrala noastră +40 745 23 24 24 va raspunde la apelul dumneavoastră şi va organiza o asistenţă rapidă şi profesională. 365 zile pe an, 7 zile din 7, non stop, serviciul nostru Service 24h se va deplasa rapid către dumneavoastră. O pană deseori poate fi reparată chiar la faţa locului, dar atunci când nu este posibil, ne vom asigura că autovehiculul dumneavoastră este dus la cel mai apropiat Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz şi va organiza o alternativă de transport pentru dumneavoastră.

Indiferent că este zi sau noapte, vă puteţi aştepta la aceleaşi standarde ridicate Mercedes-Benz Service:

  • Asistenţă în caz de urgenţă
  • Sfaturi şi diagnoză
  • Organizare ajutor
  • Control şi coordonare
  • Specialişti calificaţi şi cu experienţă
  • Asistență rapidă prin simpla apăsare a unui buton