Automatizari

Eficienţă energetică şi confort asigurat.
Costuri reduse cu energia mulţumită produselor eficiente!

In aceasta categorie gasiti cele mai bune termostate de ambianta/cronotermostate si sisteme BMS. Termostatul de ambianta modifica automat temperatura din locuinta in functie de programul prestabilit. Aceste produse iti permit sa faci economii substantiale odata implementat in sistemul de incalzire.

Cel mai important beneficiu al termostatului este ca poate fi setat in functie de nevoile familiei, astfel reusind sa faca economie de combustibil. Mai mult, exista termostate care pot fi programate prin internet, acestea reprezentand solutia perfecta pentru persoanele cu program de lucru neregulat.

Daca doriti sa porniti incalzirea inainte de a ajunge acasa si sa setati temperatura la nivelul dorit, termostatele moderne vor putea face acest lucu pentru dumneavoastra.

Cum?

Aceastea dispun de diverse programari care vor face mult mai facila utilizarea lor.

Tot in gama economisirii banilor pot fi incluse sisteme BMS. Conceptul BMS (Building Management System) a aparut din nevoia gestionarii consumului de energie al unei cladiri. Aceste sisteme vor ajuta la controlul eficient al cheltuielior datorita supravegherii centralizate si locale a diferitelor subsisteme care echipeaza cladirea in care vor fi montate.