fbpx

Centrale electrice

Siguranta pentru utilizator
si mediul inconjurator

Gama de centrale electrice oferite de Romstal reprezinta o solutie usor de implementat pentru locuintele ce nu au posibilitatea racordarii la gaz sau alt tip de combustibil.

Centralele electrice ofera confort beneficiarilor datorita automatizarii complete, a nivelului de zgomot redus cat si prin gradul crescut de siguranta oferit de acest tip de echipament. Centralele electrice beneficiaza de o tehnologie avansata ce confera o functionare corecta, sigura si la parametrii solicitati de catre utilizator. De asemenea, utilizand o centrala electrica, gradul de poluare a mediului este zero.

Avantajele centralei electrice sunt în primul rând fiabilitatea ridicată și disponibilitatea. Aceasta poate fi instalată în orice tip de locuință, fără să fie necesară racordarea la gaze.

Pentru a reduce o mare parte din costurile de exploatare putem utiliza și surse neconvenționale de energie, precum energia solară, astfel economisim și contribuim la diminuarea poluării.

Centrala electrică nu necesită instalații speciale, dispozitive auxiliare și alte aparaturi supimentare pentru a fi pusă în funcțiune. Pentru montarea unei centrale pe gaz trebuie să avem în vedere multe aspecte, precum reglementările în vigoare, măsuri de siguranță, ori alte piese pentru îmbunătățirea performanțelor centralei. Însă, centrala electrică poate fi utilizată direct, fără necesitatea instalării unei guri de evacuare ori a unei ventilații riguroase. Din acest motiv aceasta este sigur de utilizat, fără riscul scurgerilor de gaze. Pentru exploatarea acesteia nu este nevoie de autorizații și verificări regulate, care costă suplimentar.