fbpx

Convectoare

Convectoare electrice

Necesită puţin spaţiu. Oferă foarte mult confort.

Din 1924 si pana azi, Stiebel Eltron ofera solutii de incalzire inovatoare, la cele mai inalte standarde de calitate.

In ceea ce priveşte eficienţa, sistemele de incălzire electrice fabricate in Germania de Stiebel Eltron, sunt alegerea optimă. Oferă multiple utilizări şi versatilitate, putand fi montate in orice spaţiu, fiind necesară doar o simpla racordare la electricitate.

Aceste soluţii integrează siguranta, confortul și consumul redus de energie. Tehnologia inovatoare utilizata in realizarea produselor are drept rezultat controlul electronic al funcţionarii, designul compact, prezența diferitelor elemente de siguranţa şi durata ridicata de viaţă.

Avantajele convectoarelor electrice Stibel Eltron:

- design modern – slimline
- silenţios, distribuţie uniformă a temperaturii
- selecție variabilă a temperaturii
- uşor şi rapid de instalat
- rezistent la stropi de apă conform IP 24

Deoarece tendinţa pe piaţa construcţiilor impune din ce in ce mai multe imobile in stil minimalist, cu pereţi vitraţi sau spaţii cu ferestre mari, venim in ajutorul dvs. cu soluţii inovatoare de incălzire, din care să alegeţi in funcţie de necesarul termic.

Convectoarele de pardoseală

Cu carcasa din oţel sau inox, dezvoltă puteri de la 169 pană la 6.742 W la Delta t = 60oC. Acestea sunt indicate pentru montajul in pardoseală, mai ales in locurile in care nu este posibilă instalarea corpurilor mai inalte, la trecerea in gradinile de iarnă, intrările in hale, ieşiri etc., atat in locurile publice (saloane auto, hale, galerii), cat şi in case de dimensiuni mari. Grilele de acoperire in diferite culori, fac posibilă potrivirea acestor convectoare cu orice tip de pardoseală. Prin alegerea diferitelor tipuri de materiale ale grilelor sau a unor modele de culoare potrivite ale lamelelor se poate obţine un aspect foarte plăcut al interioarelor. Construcţia grilelor permite detaşarea uşoară (se pot rula) a acestora de pe convector, in cazul curăţirii schimbătorului.

Randament termic ridicat

Convectoarele folosesc tehnica curenţilor de aer pentru a incălzi incăperea, astfel aerul circula uniform fără a exista diferente de temperatură.

Volum redus

Convectoarele de pardoseală nu ocupă spaţiu in incăpere, ceea ce conferă o libertate foarte mare de a amenaja casa. In plus, greutatea acestora este una foarte mică, fiind foarte uşor de instalat.

Consum redus de energie

Bineinţeles, pentru a incălzi o cantitate mai mică de apă se utilizează o cantitate mai mică de energie. Astfel, convectoarele sunt considerate a fi mult mai ecologice decat sursele convenţionale de caldura.

Volum mic de apă

Cantitatea de apa conţinută de instalatie este foarte mică, comparativ cu un calorifer normal. In acest fel, sistemul răspunde cu uşurinta schimbărilor de temperatura. In acest mod, nu exista pierderi de temperatura.