fbpx

Incalzire in pardoseala

INCALZIREA IN PARDOSEALA, O SOLUTIE LA PICIOARELE TALE!

Incalzire prin pardoseală

  • Soluția potrivită pentru orice proiect
  • Durata de viaţă de min. 50 de ani
  • Ideal pentru case noi sau aflate in renovare
  • Instalare simplă şi rapidă
  • O soluţie completă dintr-o singură sursă

Alegeți oricare din sistemele noastre de incalzire prin pardoseala și beneficiați de o soluție sigura, convenabila și accesibila.

Soluțiile UPONOR şi DANFOSS de la Romstal pot fi utilizate cu succes in apartamente, case sau spații de birouri.

Confort invizibil

Caldura radiata de sistemul de incazire prin pardoseala acționeaza direct asupra corpului uman fara sa incalzeasca mai intai aerul din incapere. Rezultatul: același nivel de confort dar cu o temperatura a incaperii cu 2 grade C mai scazuta și cu influențe benefice asupra sanatații dvs – mai cald la picioare și mai rece in zona capului, exact așa cum are nevoie corpul uman. In acelaşi timp, lipsa caloriferelor oferă oportunităţi nelimitate de decorare şi mobilare a căminului dvs.

Eficienţă

Incălzirea prin pardoseală este net superioară incălzirii clasice. Economia de energie și reducerea costurilor de intreținere cu pana la 12% in comparație cu sistemele convenționale sunt elemente decisive in favoarea acestei soluţii.

Diversitatea soluţiilor

Prin diversitatea soluţiilor oferite de Romstal, incălzirea poate fi proiectată pentru orice tip de planşeu sau orice pardoseală finită (marmură, piatră naturală, gresie, parchet laminat, parchet stratificat, duşumea, linoleum, mochetă etc).

Durată lungă de viată a sistemelor

Tevile din plastic și cele multistrat au o inaltă flexibilitate şi rezistenta mecanica, acestea rezista la presiune inaltă, oferind un maximum de siguranța şi fiabilitate, şi reducand la minimum costurile de intreținere.

Iarna nu-i ca vara !

Scapați de grija neplacerilor cauzate de gheața sau zapada abundentă cu noile sisteme de degivrare de la Danfoss.

Danfoss este una dintre cele mai mari companii industriale din Danemarca, lider în cercetare, dezvoltare și producție, comercializare și service pentru componente mecanice și
electronice.

Sistemele Danfoss protejează impotriva gheţii şi zăpezii zone precum:

– Acoperisuri
– Dolii
– Jgheaburi si burlane
– Drumuri
– Parcări
– Rampe auto
– Alei pietonale
– Terase circulabile
– Terenuri sportive
– Trepte
– Antene
– Sisteme de conducte