fbpx

STATII ELECTRICE

STATII INCARCARE

masini electrice si hibrid

Vrei sa iti alimentezi masina direct din garaj?

La Romstal gasesti solutia!

Statii de incarcare pentru masinile electrice de la doi producatori europeni de traditie din acest domeniu, atat pentru sectorul privat (ex: garaje si locuinte individuale) dar si pentru zonele semi-publice si publice (ex: hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale, parcari publice).

Statiile de incarcare oferite, ce folosesc prize la standardul de incarcare AC tip 2, au fost testate cu toate modelele de masini electrice de pe piata din acest moment, dovedindu-se a fi solutii rapide de incarcare, fiabile si usor de configurat.

In functie de racordul electric disponibil in locul instalarii, puterea de incarcare poate fi setata, pentru rezidential sau privat, intre 3,5kW(230V;16A) si 7kW(230V;32A) iar pentru semi-public si public puterea poate fi intre 11kW(400V;16A) si 22kW(400V;32A).

De asemenea, pentru incarcarea simultana a doua autovehicule electrice exista posibilitatea montarii a doua prize tip 2 de 11kW sau 22kW, in special in cazul zonelor de incarcare publice.

Montajul acestor echipamente se poate face in interior direct pe peretele unui garaj, de exemplu, sau in exterior putand fi fixate pe piloni metalici care vin ca accesorii suplimentare.  Statiile sunt protejate de contactul cu praful si apa avand carcase rezistente, construite la standardul de protectie IP54. Intervalul temperaturii de functionare este de -25°C pana la 50°C, iar umiditatea relativa permisa este cuprinsa intre 5% si 95%. Statusului de functionare si erorile sunt indicate cu LED-uri.

Optional, statiile de incarcare pentru masini electrice pot fi comandate cu interfata web, software de configurare, modul RFID (identificare prin frecventa radio) si carduri de autentificare RFID. Aceste facilitati permit operatorilor din domeniul semi-public si public sa administreze facil o retea de statii de incarcare, avand control asupra accesului utilizatorilor la statii, sa contorizeze energia utilizata la incarcarea masinilor, sa ofere posibilitatea rezervarii statiei de incarcare de catre utilizator la o anumita ora si pentru un anumit interval de timp si nu in ultimul rand, atunci cand numarul masinilor electrice va creste, sa poata factura pentru incarcarea masinilor.

statie incarcare 1

STATIE DE INCARCARE MASINI ELECTRICE TYPE 2 SOCKET P30 22KW 220V/380V 32A

statie incarcare 2

STATIE DE INCARCARE MASINI ELECTRICE TYPE 2 SOCKET eMH1 EVSE552 22KW 220/380V 32A